0
0 ITEMS IN SHOPPING BAG
0
0 ITEMS IN SHOPPING BAG
0
0 ITEMS IN SHOPPING BAG

Mundos spel

Productomschrijving

Mundos spel

Mundos is een educatief kaartspel met als doel het vergroten van het wereldbeeld van zowel kinderen als volwassenen. Door het spelen van Mundos wordt kennis opgedaan over verschillende landen en culturen.   De landen worden uitgewerkt aan de hand van interessante stellingen, diverse opdrachten, prikkelende vragen, energieke spelletjes en gekke weetjes. Mundos is gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd, maar te spelen door personen tot 99 jaar.   Inhoud spel:
24 Mundoskaarten
1 handleiding
1 antwoorden- & uitbreidingsboekje (97 pagina’s)
Afmetingen: 155 x 115 x 28 mm

 23,89


Vragen & antwoorden

In het spel komen 24 landen aan bod. Deze landen zijn: België, Brazilië, China, Curaçao, Eritrea, Filipijnen, India, Indonesië, Japan, Marokko, Mexico, Nederland, Nepal, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Roemenië, Spanje, Suriname, Syrië, Turkije, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

Mundos is ontworpen met het onderwijs in gedachten. Uit de praktijk blijkt echter dat het bruikbaar is als gezelschapsspel voor alle leeftijden.

Na bestelling via onze website duurt het gemiddeld twee werkdagen voordat je Mundos thuis ontvangt.

Voor deze scholen is een onlineversie van het antwoordenboekje beschikbaar. Deze is te downloaden via onze website. Klik hier om het antwoordboekje te downloaden. 

Is jouw Mundos spel incompleet? Stuur dan een e-mail naar info@mundosspel.nl met als bijlage een foto van de inhoud die jij ontvangen hebt.

Er staat een kleine drukfout op de doos. Het klopt dat je spel 24 verschillende Mundoskaarten bevat.

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.