0
0 ITEMS IN SHOPPING BAG
0
0 ITEMS IN SHOPPING BAG
0
0 ITEMS IN SHOPPING BAG

Productomschrijving

Brainport – Antwoordenboekje (onlineversie)

Het online antwoordenboek is hier te downloaden voor degenen die het Mundos spel ontvangen hebben van stichting Brainport. Hierin staan de antwoorden op de vragen en de weetjes, de uitleg van de spelletjes en waar nodig toelichting bij de opdrachten en stellingen. *let op dit is een digitaal product.*

 0,00


Vragen & antwoorden

In het spel komen 24 landen aan bod. Deze landen zijn: België, Brazilië, China, Curaçao, Eritrea, Filipijnen, India, Indonesië, Japan, Marokko, Mexico, Nederland, Nepal, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Roemenië, Spanje, Suriname, Syrië, Turkije, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

Mundos is ontworpen met het onderwijs in gedachten. Uit de praktijk blijkt echter dat het bruikbaar is als gezelschapsspel voor alle leeftijden.

Na bestelling via onze website duurt het gemiddeld twee werkdagen voordat je Mundos thuis ontvangt.

Voor deze scholen is een onlineversie van het antwoordenboekje beschikbaar. Deze is te downloaden via onze website. Klik hier om het antwoordboekje te downloaden. 

Is jouw Mundos spel incompleet? Stuur dan een e-mail naar info@mundosspel.nl met als bijlage een foto van de inhoud die jij ontvangen hebt.

Er staat een kleine drukfout op de doos. Het klopt dat je spel 24 verschillende Mundoskaarten bevat.

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.